OVER ONS

Welkom bij De Studiobouwers! Wij zijn een fris team van creatievelingen, strategen, techneuten en communicatiespecialisten, en we zijn de trotse derde generatie in een familie van studiobouwers. 


We maken professionele contentcreatie makkelijk en toegankelijk. Of het nu gaat om het opzetten van een gloednieuwe studio of het optimaliseren van een bestaande studio, we hebben de kennis in huis om met onze studio's naadloos te integreren in alle marketingstrategiën. En als dat er niet is, dan helpen we om het op te tuigen. 


We hebben een gevarieerd klantenbestand, van grote organisaties en bekende merken tot ambitieuze, groeiende bedrijven. Al onze projecten zijn maatwerk en voor al onze klanten zijn we partners. Onze oplossingen groeien mee met de klant, en als die groei iets sneller gaat dan verwacht, dan kunnen wij ook nog bijspringen. 

SERVICES

Fotostudio's


Reclamefotografie, productfotografie, 360º fotografie,

fashionfotografie. Hier kan de nadruk liggen op creativiteit (flexibiliteit) of hoge volumes, maar altijd met consistentie van de output. We richten studio's in waar de creatiefste art directors naar hartelust kunnen losgaan, tot studio's waar iedereen op de knop kan drukken voor hetzelfde resultaat.

Film en videostudio's


Commercials, bedrijfsvideo's, instructievideo's en

live-broadcasts. In een filmstudio ligt de lat hoog als het gaat om apparatuur en inrichting. We richten de studio's in met het oog op de toekomst en we houden rekening met de akoestiek. 

Podcaststudio's


Publiceer podcasts met een betere kwaliteit en met minder inspanning. De inrichting van de opnamestudio, de akoestiek van de ruimte en de kwaliteit van de opnameapparatuur bepalen hoe goed de audio is. Zeker als er meerdere sprekers zijn is het van belang om te beschikken over de juiste materialen om een professionele uitzending te maken en af te mixen.

Klaar voor betere content?